Onderhoud & Reparatie

Uw wagenpark of eigen auto moet mobiel zijn en blijven. Voor ons is dat vanzelfsprekend. En dat wij u daarmee graag de zorg daarvoor uit handen nemen ook. Voor het onderhoud van uw wagenpark hebben wij aantrekkelijke onderhoudscontracten op maat. Voor het onderhoud aan uw particuliere auto begint onze transparantie al op de website.  Op de pagina tarieven treft u een indicatie van wat de veel voorkomende onderhoudsbeurten kosten.

Heeft u klachten over het rijgedrag van uw auto of geeft deze een storing aan? Dankzij onze kennis, ervaring en moderne diagnoseapparatuur vinden wij snel de oorzaak van dit ongemak. Na het stellen van de diagnose bespreken we met u de oplossing die we u kunnen bieden. Zo zorgen we ervoor dat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Wij onderhouden en repareren elk type en merk auto. Van bedrijfswagen tot luxe personenauto. Voor de meest voorkomende merken hanteren wij vaste onderhoudstarieven. Voor elke voorkomende reparatie maken wij graag vooraf een offerte. Aan de hand van foto’s laten wij u graag zien welke onderdelen van uw auto eventueel gerepareerd of vervangen moeten worden om veilig mobiel te blijven.

 
 

Bandenservice

 

Als klant van Veldema Automtive bent u altijd welkom om te laten controleren of uw banden de juiste spanning hebben. Zo voorkomt u overmatige of verkeerde slijtage, zorgt dat u optimaal grip houdt op het wegdek en verhoogd brandstofverbruik.

Zijn uw banden toe aan vervanging? Voor elke bedrijfswagen of luxe personenauto leveren en monteren wij banden. We adviseren u graag over de diverse merken en profieltypes die leverbaar zijn voor uw voertuig.

Om de koelcapaciteit van uw airco optimaal te houden, ervoor te zorgen dat u altijd frisse lucht binnen krijgt en om nare geurtjes te voorkomen moet u ervoor zorgen dat de airco goed afgevuld blijft en de filters tijdig vervangen worden. Dit houden we graag voor u in de gaten en checken dit bij iedere onderhoudsbeurt.

Interesse in onze service?

Neem gerust contact met ons op voor het maken voor meer informatie of het maken van een proefrit.